Parasailen - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu Parasailen - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu

Parasailen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Fiona

30 Juli 2008 | Spanje, Madrid

Vandaag was het dan zo ver.
Freek en Chris de lucht in !!
Om 10 voor elf hadden we ons gemeld bij het verhuurbedrijf en werden ze in een reddingsvest gehezen.
Daarna met nog een aantal anderen werden ze richting de open zee gevaren.
De zee was nogal woelig.
Er gingen vier paren tegelijk in de boot en om de beurt gingen ze de lucht in Freek en Chris als laatste
Waar de anderen het allemaal droog hielden lieten ze hun tweeen door het water heen slepen over een klein stukje.
Ik probeerde van de kant foto´s te maken maar had geen flauw idee wie het waren die in de lucht waren dus dat heb ik uiteindelijk maar gestaakt.
Gelukkig bleken ze van het verhuurbedrijf foto´s te maken en die kunnen morgen vanaf drie uur opgehaald worden a 5 euro per stuk.
Ja voor niets gaat de zon op.
Ben benieuwd hoe ze zijn geworden.
Freek en Chris vonden het een geweldige belevenis in de lucht en totaal niet eng de boot vonden ze veel vervelender want de zee ging nogal te keer.
´s Middags zijn we naar het strand geweest om onze kleur op peil te houden.
Er was een klein briesje dus het was bijzonder aangenaam vertoeven.
Daarna bij de poolbar gezeten,zitten kijken naar het anmatieteam die weer eens buiten de maat aquagym aan het geven waren.
Vandaag trouwens ook nog onopvallend
een foto van de godmother gemaakt voor het familie-album.
Het eten vanavond was wel goed te pruimen maar de wetenschap dat we morgen bij de Indiër gaan eten stemt ons wat milder.
Straks gaan Freek en ik nog een eindje wandelen over de boulevard.
Morgen zijn we van plan om niet al te veel te gaan doen alleen natuurlijk de foto ophalen,zonnen en dan proberen ´s avonds de koffers dicht te krijgen !!