zondag nog rustiger dag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu zondag nog rustiger dag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu

zondag nog rustiger dag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Fiona

27 Juli 2008 | Spanje, Madrid

Vandaag hadden we helemaal geen zin om iets te doen
Hebben eerst maar eens uitgeslapen en daarna rustig ons klaargemaakt na het ontbijt.
Vervolgens zijn we voor de verandering maar weer eens gaan shoppen.
Hebben een kortere weg naar het winkelcentrum gevonden,we bleken behoorlijk om gelopen te hebben de berg op en dat in de brandende zon !
We waren weer op tijd voor het middageten.
Het is altijd weer lachen.
Er zijn bepaalde figuren die je elke dag weer ziet en ook dit jaar hebben we uiteraard weer bijnamen :
De godmother,tatoo,ugly teeth,rochel.
De godmother is een verschrikkelijk dikke italiaanse die je echt niet over het hoofd ziet.
Je weet ook altijd wanneer zij voor het eten arriveert,er wordt een extra sterke en grote stoel voor haar neer gezet.
De grond onder haar voeten deint nog net niet mee maar het scheelt niet veel.
Tatoo is een van de obers die niet erg groot is en ugly teeth is een andere ober die ondertussen ons al zeer amicaal begroet.
Rochel is een van de dames van het animatieteam die verkouden is en met een hele dikke sjaal om loopt en zeer zielig kijkt.
Vanmiddag heerlijk rustig op onze kamer zitten kaarten en lezen en daarna bij de pool gezeten een colaatje drinken.
Er werd aquagym gegeven door het animatieteam en dat was wel de grootste sof.
Volledig buiten de maat en niet overlopend van enig enthousiasme.
Vanavond gaan we weer sangria halen aan de bar.
Een van de obers daar heeft een oogje op Christy en vroeg van de week of ze al een boyfriend had.
Christy was niet bijster gecharmeerd van zijn ´avances ´ dus weer eeen relatie in de kiem gesmoord.
Vanavond is er eerst bingo waar we dus absoluut niet naar toe gaan en daarna is er een papagaaienshow om 22.30.
Misschien dat we daar wel naar toe gaan.
Gisteren zijn we uiteindelijk niet geweest en hebben een russische vampierenfilm in het duits op tv zitten kijken.
Morgen gaan we naar de vulkaan als we tenminste niet verkeerd rijden.
Ik zal maar niet gaan rijden en mag dat van Christy ook absoluut niet want die ziet ons al in het ravijn verdwijnen.

• 27 Juli 2008 - 20:43

Vick:

Wat een geweldig animatieteam hebben jullie zeg!
    Vandaag wel een tijdje aan de telefoon gezeten, lekker bijpraten. Ik was toen toevallig bij Kev thuis, omdat z'n pa vandaag op vakantie ging en gister een soort van 'afscheidsfeestje' hield. Daarna zijn Kev en ik uitgegaan, en is het erg laat geworden. We konden vandaag ook totaal niet uit bed komen, dus hebben we halfslapend maar Dreamgirls gekeken! Zoals ik al aan de telefoon zei, gaat het goed met de katten. Ze waren net even flink aan het vechten. Gelukkig hebben ze dat verder niet gedaan de afgelopen week. Ze zijn erg lief, en vinden het fijn om 's avonds even door mij gekriebeld te worden. Maar dat komt natuurlijk ook wel doordat ze bijna de hele dag bijna opgesloten zitten. Ohja, gister even 2 wasjes gedraaid. Voornamelijk mijn kleren, maar ook heel wat vuile was van Kev. En natuurlijk ook gestreken. Kev was erg dankbaar. En gelukkig doet hij ook wel de afwas voor me, want anders zat ik alleen maar zijn rotzooi op te ruimen. Maar nu hij alleen thuis is, mag die ook heel wat was van mij wassen. 't lijkt net alsof we zowat samen wonen, heel wat spullen van Kev hier. Kleren enzo, schoenen, geurtje, creme. En nu heb ik ook wat spulletjes bij Kev liggen. Voornamelijk kleren! Zoals gewoonlijk.
    Verder vrij weinig beleefd dit weekend. Heerlijk rustig aan gedaan. De afgelopen week alleen maar heen en weer gelopen. Zwaar kapot, en heel moe. Werken, boodschappen doen, koken, schoonmaken, wassen, strijken. Ik ben gewoon volledig omgekeerd tot huisvrouw! Morgen even bij oma langs. En dan komen jullie alweer bijna thuis! Deze week zal ik wel wat vaker bij Kev thuis zitten, en slapen. Hij is vorige week alleen maar hier blijven slapen, dus nu ga ik naar hem toe. Natuurlijk voer ik de katten wel elke dag hoor! Altijd even naar huis toe. Nou veel plezier morgen bij de vulkaan! Hopelijk kunnen jullie het vinden. En laat Chris maar niet in de vulkaan vallen!
    Groetjes!
    Kus, Vick