jungle park
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Fiona
25 Juli 2008 | Spanje, Madrid
Het was wel erg leuk met live vogelshows.
Een show was met papagaaien en maraboes en de andere show was met roofvogels die over je hoofd scheerden.
Verder hebben we onze behaarde neven gezien in allerlei vormen,stokstaartjes,gieren,krokodillen,pinguins.
Freek en Christy zijn nog wezen bobsleeen.
Nee ik durfde niet maar had achteraf best wel gekund want het ging toch niet zo hard als er beweerd werd (ca 45 km/uur)
We zijn nog door touwladders gekropen.
Nog weer een verplichte foto gekocht die bij binnenkomst was gemaakt met een papagaai.
Het lukt ons trouwens niet om fotos toe te voegen want we krijgen een tekst in het spaans wat je moet doen en ons spaans is nog niet vloeiend.
Zijn bij thuiskomst maar weer het strand op gegaan om onze kleur bij te werken en zitten nu bij een internetcafe aan het strand.
Gaan zometeen eten en vanavond zeker (!) niet naar het entertainment.
Gisteravond weer zo´n leuke show gehad met vooral onderbroekenlol waar de engelsen natuurlijk van smullen maar waar wij toch echt niet warm voor lopen.
Ik heb nog nooit zoveel sport ´s avonds gekeken want eurosport op tv is de enige niet spaanstalige zender op tv.Dus de tour de france en atletiek worden compleet uitgemolken.
Morgen gaan we een relaxdagje doen,zal wel weer winkelen worden en dan ´s avonds naar de chinees.
Ben benieuwd of het het heerlijke eten van Rhodos kan overtreffen ...
Nou morgen weer een berichtje.