Formentera - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu Formentera - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu

Formentera

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Fiona

07 Juni 2011 | Spanje, Madrid

Vanochtend al vroeg opgestaan.We zouden rond kwart over acht afgehaald worden met de bus,maar de mediterrane tijden zijn helaas anders, dus pas twintig minuten later. Het reisgezelschap was Duits. Wij waren de enige " buitenlanders" in het gezelschap. Het weer was 's ochtends bewolkt en toen we aan boord gingen zijn we gelijk naar binnen gegaan want het was veel te koud op het dek. Helaas was de Russische maffia ook weer luidkeels vertegenwoordigd,die hadden een piratenthema en die mensen zijn al zo lelijk en ooglapjes maken het niet veel beter.
Op Formentera zijn we eerst naar San Francisco gegaan waar we in een museumpje mochten rondkijken.Het was gratis!Nou zou ik voor de hoeveelheid troep geen euro hebben uitgegeven maar de gids wist wel leuk te vertellen.Nog even in het dorp rondgeslenterd,een kunsttentoonstelling bezocht die geen naam mocht hebben maar wel leuk was.Dan wederom de bus in.Vervolgens naar een vuuroten en bij die vuurtoren waren "tamme" hagedissen.Je kon ze voeren en ze aten gewoon uit je hand.Pap had nog wat Peijnenburg koek ( van huis uit meegekregen) en dat vonden ze heerlijk! Er werd behoorlijk gevochten.
Vervolgens naar het strand op een ander stuk van het eiland.Daar hebben we ruim twee uur doorgebracht en ook even wat gegeten en wij moesten allebei naar het toilet maar als je er een zoekt vindt je er natuurlijk geen totdat we mensen in een of ander houten gebouwtje zagen gaan.Het was er zo klein dat je overdwars moest gaan zitten maar de nood was weg.
Als laatste zijn we nog naar een natuurgebied op het eiland en toen terug naar de bus en op weg naar de boot.
Omdat het weer natuurlijk heerlijk was dook iedereen nu wel naar boven.Op de heenweg was er nog een foto van iedereen gemaakt maar die hebben we niet genomen want pap stond er met dichte ogen op aldof hij net een joint had gerookt.
Rond 7 uur waren we terug in het hotel en lekker douchen om het zand weg te spoelen en daarna eten.
Het thema vandaag was oosters,dus loempias,kroepoek,nasi,bami etc.Uiteraard lekker maar we hadden ook allebei wel honger gekregen.
nu zitten we in de lobby van het hotel lekker niets te doen.Straks even de krant lezen en dan naar bed.
Morgen wordt het een rustig dagje.We willen ' s avonds naar San Antonio om alles bij neonverlichting te zien.

• 07 Juni 2011 - 23:49

Vick:

hallo hallo! ja ja nog een nachtelijk berichtje. moest namelijk nog mn stageverslag afmaken, en deze moet ik morgen laten nakijken en aftekenen. een beetje chaos deze laatste 2 weken school, ze proppen ook echt ALLES in 2 weken zodat we oververmoeid de zomervakantie ingaan.. maarre zoals jullie weten hebben chris en ik dus met KEIHARDE tegenzin de kattenbakken schoongemaakt. we konden daarna bijna niet meer ademhalen vanwege de grote hoeveelheid kattengrindstof die we hebben ingeademd. mam, dit was dus eenmalig! haha maarre, ja chris dus weer niks gedaan vandaag. wel een overheerlijke bananencake gebakken, waar jullie NIKS van krijgen moehaha. en ik was vandaag voor de laatste keer vrijwilligerswerk aan het doen, samen met jantien. we hebben heerlijk met een oud vrouwtje 2 uur lang in het park van paleis het loo gewandeld! die vrouw was blij dat ze een keer buiten kwam, want ze woont met een paar andere bejaarden die volgens haar zwaar dementerenden waren. en toen we teruggingen en nog ff thee gingen drinken was dit wel overduidelijk! dus ik heb vandaag weer een goeie daad verricht haha.
    morgen gaan chris en ik na een lange tijd weer squashen, en heb ik 's ochtends een kennismaking/sollicitatie voor dat magazijnmedewerkster baantje! wish me luck!

jullie hebben hopelijk wel foto's gemaakt van de tamme hagedissen he! nou slaap lekker!