Lekker langs de boulevard - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu Lekker langs de boulevard - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fiona Jacobsz - WaarBenJij.nu

Lekker langs de boulevard

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Fiona

06 Juni 2011 | Spanje, Madrid

Vandaag lekker rustig aan gedaan.Vanochtend eerst even het AD gedownload via de ipad en die op ons gemakje gelezen,daarna zijn we langs de boulevard naar San Antonio gelopen.Je kunt vanuit ons hotel San Antonio zien liggen maar om ernaar toe te lopen kost toch wel ruim een half uur.Maar het weer was prima dus het was wel lekker om te wandelen.Het enige vervelende zijn die verrekte bruine mensen met hun brillen en andere troep die ze je proberen te slijten.We heben inderdaad weer wat dingen gekocht in San Antonio maar we gaan later in de week zeker nog een keertje terug.We willen ook nog een keer op een avond gaan als het donker is om een beetje een indruk te krijgen van het avondleven.Gisteravond lagen we al om tien uur in bed dus van animatie was gister geen sprake.We hebben geslapen als een blok ondanks dat de kussens weer veel te dun waren.Het eten is prima,hoewel bij het ontbijt een gebakken ei die druipt van de olie niet ons ding is.Wij hebben lekker toast gegeten met jam,We eten ons ziek aan salades.Vanavond hebben we mosselen gegeten en een onbestemde vis en als toetje stoofpeertjes.Daarna nog even een eindje wandelen over het strand.'s avonds koelt het hier behoorlijk af en eigenlijk kun je best wel met een vest lopen.We zijn allebei al een beetje verkleurd.Het zonnetje schijnt maar gelukkig niet te vel.Morgen naar Formetera een eilandje verderop.We gaan morgen al om 8 uur weg en hopen rond 7 uur 's avonds weer thuis te zijn.